Bine ati venit pe Ontario Knife Romania
RO / EN

Despre Ontario Knife

Compania Ontario Knife a fost fondată la Napoli, New York, în 1889, de trei bărbați - William B. Ensworth, Charles Albert Brace și William Maudsley. Numele companiei provine din locația sa din județul Ontario, unde se afla Napoli. Primele cuțite au fost fabricate folosind o piatră de ghiuță alimentată cu apă și vândute local în zona rurală vecină.

Pe măsură ce compania Ontario Knife a crescut, au nevoie de mai mult spațiu și mai mult echipament pentru a ține pasul cu cererea. Ei s-au mutat într-o veche fabrică din Cadiz situată în apropierea satului Franklinville.

La începutul anilor 1900, compania a fost mutată de la Cadiz la Franklinville pentru că încă o dată spațiul și puterea au limitat creșterea. Această mișcare finală este în prezent în cazul în care Ontario Knife se bazează încă astăzi.

În 1904 proprietarii unui alt producător de cuțit local, Empire State Cutlery Company, au cumpărat interesele acționarilor originali ai Ontario Knife Company și în 1905 cele două operațiuni au fost combinate în Franklinville sub numele de Ontario Knife Company. Încă o dată compania sa extins și o nouă clădire a fost construită între 1912 și 1914 și este încă în uz de companie.

În 1923, James A. Chrestensen, care a fost cu compania timp de o duzină de ani, a devenit președinte, iar începutul liniei "Old Hickory" va începe. Fiul său, Robert F. Chrestensen, va prelua funcția de președinte după ce tatăl său sa retras în 1952.

Până în prezent, compania Ontario Knife produce una dintre cele mai cuprinzătoare și mai cuprinzătoare linii de produse de pe piață. Ei si-au construit reputatia pe un patrimoniu de mestesuguri fara compromisuri, materiale si componente de calitate si un angajament ferm fata de forta de munca.

Ontario Knife Company este cel mai bine cunoscut ca furnizor de cutite militare. De-a lungul anilor, aceștia au furnizat armata americană cu produse cum ar fi baioneta M7, cuțitul de supraviețuire USAF, Machete M1942, cuțitul de scufundări / supraviețuire Navy MK3 MOD 0, baioneta M9 și cel mai recent USMC OKC-3S Bayonet . Ei au obținut, de asemenea, un contract pentru construirea sistemului de cuțit de supraviețuire a avioanelor (ASEK), ales de armata Statelor Unite pentru a fi inclus în sistemul său de echipamente de război. Cuțitul a fost testat și aprobat de către PM Soldier și Centrul de Sisteme Soldierilor din Statele Unite, pentru a îndeplini criteriile definite de Armata SUA, iar funcțiile includ un spărgător de plexiglas, ciocan, dinți zăvorâți, serrații, găuri de suliță, orificiu de șnur și protecție izolată. Sistemul include un dispozitiv de tăiere cu curea din aluminiu anodizat cu lame înlocuibile, o șurubelniță și o tijă de honuire. Învelișul are, de asemenea, o chingă pentru atașarea unei veste MOLLE.
Toate cuțitele din seria Ranger au fost proiectate de cuțitul Justin Gingrich, care a slujit zece ani în serviciu activ în astfel de unități de onoare, cum ar fi Batalionul 3 Ranger, Grupul 20 Forțelor Speciale și Brigada de Formare Ranger. În plus, Justin este și absolvent al Academiei de Poliție, iar în 2005, a lucrat în Irak cu o firmă civilă de securitate, pe lângă instruirea contractorilor privați de securitate, soldații americani, angajații Departamentului de Stat și civilii în domeniul patrolării, Quarters Tehnici de luptă.

În consecință, datorită concentrării lor pe producerea cuțitelor militare, OKC a ales să colaboreze cu Trainingul Adventure de la Randall pentru a produce o linie de cuțite pliabile OKC / RAT proiectate de RAT, dar produse de OKC.
Completând gama lor de cuțite pentru probleme militare, compania Ontario Knife produce mai multe linii comerciale, inclusiv seria Spec-Plus, care dispune de multe modele populare militare / de supraviețuire cu modele de mâner și teava actualizate și seria Freedom Fighter, militare / lame de supraviețuire. Cuțitele lor de aventură și instruire ale lui Randall au fost proiectate în colaborare cu Randall's Adventure & Training, o companie populară de antrenament și expediție în aer liber. Gama cuprinde originalul RTAK (produs anterior de Newt Livesay Blades) și TAK-1 și RAT-7, ambele fiind adoptate de armata S.U.A.

Compania Ontario Knife a format, de asemenea, colaborări cu alți designeri, cum ar fi Justin Gingrich, Bram Frank și renumitul expert Bowie Knife și knifemaker Bill Bagwell, introducând premisele de cost mai mici ale mai multor designuri celebre ale lui Bagwell.

În plus față de cuțitele lor sportive / în aer liber, Ontario Knife Company produce o gamă largă de alte tacâmuri și unelte, inclusiv tacâmuri de bucătărie vechi Hickory, produse industriale și agricole și instrumente științifice și instrumente științifice. Cuțitul Ontario este, de asemenea, principalul furnizor de lame și cuțite private de etichetare.

Produsele Ontario includ: Cuțite Sporting / Outdoor, Cuțite de bucătărie Agilite®, Cuțite de bucătărie vechi Hickory®, Produse industriale și agricole, Cuțite RAT®, Cuțite Ranger® și Instrumente și instrumente științifice Sci-Med. În plus, suntem, de asemenea, un furnizor important de lame și cuțite private de etichetare.

Ontario Knife Company - The Knife You Need When You Need a Knife®

Compara produse
Produse realizate in SUA
Reprezentat oficial unic ONTARIO KNIFE in Romania